Hoe werkt het?

De leukste activiteit tijdens de kerstvakantie. Beleef met je gezin een groot avontuur. Onze voice over in de web-app neemt je mee op avontuur en verteld je tevens wat over het gebied waar je rijdt met leuke tips en historie. Dit keer hebben we de kleine Johannes Op autoavontuur door de Koloniën en Billy de cowboy Op autoavontuur.

Met vragen over de route, leuke spelletjes met gebruik van je smartphone, coronaproof alles vanuit de auto. Er is keuze uit twee ritten van ongeveer 60 km met beiden een verschillend thema. Deze speciale autorit door Drenthe en omgeving is een puzzelrit waarbij je met je eigen gezin in de auto een route aflegt langs mooie hoogtepunten. De puzzelrit is voor jong en oud.

Onderweg ga je leuke spelletjes doen vanuit de auto. Deze auto avonturen zijn een fascinerende reis door het bosrijke Drenthe met het Dwingelderveld of koloniën van weldadigheid of het Reestdal. Je kunt er de hele dag over doen, mocht je onderweg wat willen bezichtigen en willen picknicken, dan is dat zeker mogelijk. Tijdens de route wordt er aangeven welke plekken hiervoor geschikt zijn. Neem wel alle regels in acht die gelden m.b.t. Covid-19. Ook krijg je naast de tips in de web-app ook weetjes over het gebied waar jullie rijden. Onderweg kom je ook musea tegen en restaurants. De openingstijden kunnen nu gewijzigd zijn door de huidige maatregelen. Op de website van het betreffende bedrijf kun je de actuele openingstijden vinden.
Na de betaling krijg je een bevestigingsmail. Let op dat je op de dag wanneer de rit plaats vindt, je de inloggegevens pas activeert. De inloggegevens zijn beperkt houdbaar. Heb je de bevestigingsemail niet binnen 15 minuten ontvangen, dan kan het zijn dat hij in de ongewenste email is gekomen. Als je een Hotmailaccount hebt komt ook heel vaak de mail niet aan. Voeg opautoavontuur.nl toe om deze problemen te ondervangen. Als je er niet uitkomt neem dan contact met ons op. Je kunt inloggen via de link door middel van emailadres en het wachtwoord wat je hiervoor hebt aangemaakt. Voor een lunchpakket te go kan ook gezorgd worden. Op alle twee de routes zijn er verschillende restaurants die een kinderbox en een volwassen box of borrelbox aanbieden. Let op dat je wel besteld bij het restaurant/hotel waar je de route ook geboekt hebt. De lunchboxen en borrelboxen moeten wel minimaal 24 uur van te voren besteld worden.

Op elk startpunt worden jullie eerst met koffie of thee/ranja (to go) en met wat lekkers ontvangen.

Als je een Op autoavontuur geboekt hebt dan kun je op het tijdstip van je geboekte dag bij het betreffende startpunt een avonturentas ophalen. Deze tas bevat spelletjes attributen.

Kijk anders ook nog eens bij de veelgestelde vragen als je nog meer wil weten.